Bedrijfsfilm Den Bosch, videoproductie om de hoek

>>Bedrijfsfilm Den Bosch, videoproductie om de hoek
Bedrijfsfilm Den Bosch, videoproductie om de hoek 2017-11-14T17:45:23+00:00

Pelser Filmproducties is gevestigd in Den Bosch. Vanuit de Gruyter Fabriek op de Veemarktkade wordt de productie van alle bedrijfsfilms gecoördineerd, gefilmd en gemonteerd. Den Bosch is dan ook regelmatig het decor van de bedrijfsfilms die ik maak. Den Bosch is een krachtige gemeente. Veel bedrijfstakken zijn vertegenwoordigd. Mijn Bossche klanten vinden het fijn om samen te werken met een producent “om de hoek”. Dit bevordert een vlotte communicatie en een efficiënte manier van werken. Bovendien bespaar je op reiskosten en kan ik extra flexibel zijn.

Sint-Jan vanuit Bossche Broek tbv bedrijfsfilm den bosch

Voorbeelden bedrijfsfilm Den Bosch

Den Bosch leent zich goed voor video. De stad is vaak het toneel geweest voor mijn films. Zo heb ik een moodfilm gemaakt voor Muzerije. Muzerije is het centrum voor amateurkunst in Den Bosch. Je kunt er cursussen volgen, maar Muzerije is bijvoorbeeld ook sterk bij onderwijs en talentontwikkeling betrokken. Ook maak ik videoproducties voor de gemeente. Bijvoorbeeld over duurzame stadsdistributie. Den Bosch vervult een voorbeeldrol in Europa als het gaat om slimme en duurzame stadsdistributie. Hieronder kun je een voorbeeld bedrijfsfilm Den Bosch bekijken die ik maakte voor Basisschool Boschveld.

 

De Gruyter Fabriek, verzamelplaats voor creatieve ondernemers

Naast de Brabanthallen ligt de Gruyter Fabriek. Vroeger werden er koekjes en soep gemaakt. Nu verzamelen zich bedrijven uit de creatieve sector op deze plek. Zo ook Pelser Filmproducties. Één van de voordelen van werken in de Gruyter is dat bedrijven waarmee ik regelmatig samenwerk zich op loopafstand bevinden. Een snelle werkwijze en kruisbestuiving zijn hier positieve gevolgen van. Ik heb een mooie ruimte in gebouw A. Vroeger, in de tijd van De Gruyter, was gebouw A het kantoorgebouw van de fabriek. De Gruyter Fabriek is makkelijk bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De meerwaarde van bedrijfsvideo en internetfilm

Volg deze link om er achter te komen wat een bedrijfsfilm zo’n goed communicatie middel maakt.

Klaas Pelser

 

Bedrijfsfilm