Workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch

Heb je serieuze plannen om zelf je bedrijfsvideo’s te maken? Schrijf je dan in voor mijn workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch. Filmmaken is leuk. Filmmaken voor je bedrijf is bovendien nuttig. Als medium is film een erg sterk communicatiemiddel. Straal transparantie uit, creëer begrip en vertel een verhaal zonder woorden. Daar komt bij dat video online voorrang krijgt op andere content!

Workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch met netwerkclub Triple O

Wat ga je doen

Tijdens de workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch ga je in een dagdeel je eerste bedrijfsfilmpje maken. Eerst geef ik uitleg, tips & tricks en bekijken we video’s ter inspiratie. Vervolgens schrijf je zelf een kort script en ga je in groepjes filmen. Daarna maak je een eenvoudige montage op je smartphone en gaan we de video’s samen bekijken. Je filmt en monteert op je eigen smartphone.

Kleine groepen

De workshop geef ik voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Minimaal 4, omdat het leerzaam is om ook van andere deelnemers feedback en input te krijgen. Maximaal 8, omdat ik dan in kan gaan op individuele situaties en vragen. Iedereen met een smartphone en interesse in filmmaken is welkom!

Locatie

Graag kom ik op een locatie naar jouw keuze, maar ik geef de workshop ook hier in De Gruyter Fabriek in Den Bosch. De Gruyter Fabriek ligt naast de Brabanthallen. Vroeger werden er koekjes en soep gemaakt. Nu is het een verzamelgebouw voor bedrijven uit de creatieve sector. Een mooie locatie met een industrieel karakter.

Kosten

De workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch kost €250,- excl BTW per persoon. Daar hoort ook nazorg bij: je mag achteraf contact met mij opnemen voor vragen. De prijs is inclusief koffie, thee, fris en fruit en/of iets anders lekkers. Regel je zelf een locatie, dan zijn de kosten €215,- excl BTW per persoon.

Workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch bij Pelser Filmproducties

Met mijn bedrijf Pelser Filmproducties maak ik sinds 2011 bedrijfsvideo: complexe commerciële producties, maar bijvoorbeeld ook eenvoudige instructiefilms. Filmmaken is leuk, maar kost ook veel tijd. Daarom zijn de kosten voor kleine ondernemers soms te hoog. Zelf iets gaan maken kan dan een optie zijn. Zeker wanneer het gaat om een eenvoudige informatieve video. Online wordt er namelijk van dergelijke video’s geen high-end kwaliteit verwacht. Bovendien zijn de eerste stappen in het verbeteren van een video makkelijk gemaakt. Met eenvoudige tips & tricks kun je snel vorderingen maken. Die tips & tricks met een stukje begeleiding geef ik graag in mijn workshop bedrijfsfilm maken in Den Bosch!

Neem contact op voor de eerstvolgende datum of wanneer je andere vragen hebt.

Lees alvast de tips op de pagina “Zelf bedrijfsfilm maken, tips & tricks”!

Klaas Pelser

 

2018-08-27T14:37:31+00:00mei 14th, 2018|Categories: Bedrijfsfilm Den Bosch, Zelf bedrijfsfilm maken|